MAKARNA ÇILGININ’DAN
100 gr Jambon
1 Tatlı kaşığı bulyon ( et bulyon yada tavuk bulyon)
3 Yemek kaşığı sıvı yağ
Rende permesan peyniri
Tuz
soslumakarnayapanlar@gmail.com
100 gr Jambon
3 Yemek kaşığı sıvı yağ
Rende permesan peyniri
Tuz
Not; Kremalı sosların sıcakken yenmesini tavsiye ederim.
YENİ BLOGUMUZDA DAHA YENİ SOSLU MAKARNA TARİFLERİNİ DENEYEBİLİRSİNİZ. AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN
http://soslumakarnasevenler.blogspot.com/
YENİ BLOGUMUZDA DAHA YENİ SOSLU MAKARNA TARİFLERİNİ DENEYEBİLİRSİNİZ. AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN
http://soslumakarnasevenler.blogspot.com/
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder